Highfield als beste getest door de ANWB

In het juni nummer van de ANWB Waterkampioen wordt een uitgebreide test tussen 8 kleine bijboten, RIB’s in dit geval, uitgevoerd. Het resultaat mag er zijn; Highfield is de WINNAAR!! → Artikel lezen (.pdf)

Motorboot maart 2016

Highfield Benelux impofteeft sinds 2012 de aluminium tenders en RIB’s van het van oorsprong Australische merk Highfield. De RIB’s - die overigens niet in Australië zelf, maar in China worden gebouwd - .. → Artikel lezen (.pdf)

Highfield Boats Benelux

Promovideo Highfield Boats Benelux
22 sept. 2014

Highfield Boats Benelux

Highfield Boats Factory

Highfield Classic 360

with Torqeedo Cruise 4 0, by Omnivents

Vendée Globe Village geopend

Zaterdag 22 oktober 2016
In Les Sables D'Olonne is op 15 oktober "The Village" rondom het vertrek van de Vendée Globe( 6 november), geopend.
In Nederland wellicht (nog) niet zo bekend maar in de internationale zeilerswereld is dit toch wel dé meest aansprekende zeilwedstrijd rond de wereld. Voor de 8e keer maken, nu 29, zeilers zich op voor de bijzonder extreme solo non-stop tocht van ongeveer 70 dagen!!!  Een persoonlijk ongelofelijke  prestatie voor deze zeilers die rond eind janari weer in dezelfde haven aanmeren. Eén van hen is de nederlandse deelnemer Pieter Heerema met de No Way Back.

Highfield is oficieel partner van de organisatie van dit evenement en levert maar liefst 42 nieuwe Highfield Patrols. De Patrols worden gebruikt voor de begeleiding van de zeilers tijdens hun laatste voorbereidingen en door het Race Committée gedurende de aanloop, start en finish van de race. Na de race zijn de Highfields (30x Patrol 660 en 10x Patrol760) , exclusief bij ons te koop. De reservering loopt al.