Highfield als beste getest door de ANWB

In het juni nummer van de ANWB Waterkampioen wordt een uitgebreide test tussen 8 kleine bijboten, RIB’s in dit geval, uitgevoerd. Het resultaat mag er zijn; Highfield is de WINNAAR!! → Artikel lezen (.pdf)

Motorboot maart 2016

Highfield Benelux impofteeft sinds 2012 de aluminium tenders en RIB’s van het van oorsprong Australische merk Highfield. De RIB’s - die overigens niet in Australië zelf, maar in China worden gebouwd - .. → Artikel lezen (.pdf)

Highfield Boats Benelux

Promovideo Highfield Boats Benelux
22 sept. 2014

Highfield Boats Benelux

Highfield Boats Factory

Highfield Classic 360

with Torqeedo Cruise 4 0, by Omnivents

Hiswa te Water, stand K130

Dinsdag 19 juli 2016
De laatste dagen van augustus en begin september, is Highfield aanwezig op de Hiswa te Water.(di.30 augustus t/m zo.4 september)
Samen met Torqeedo, electro aandrijvingen ( bedrijf De Stille Boot), zijn we op de wal aanwezig op stand K130. Dat is aan de kade die uitzicht heeft op de wateractiviteiten.
Er zal een zeer fraaie Classic 260BL ( unieke Vendée Globe uitvoering) getoond worden met een Torqeedo Travel 1003S en een Ocean Master 460 De Luxe met de nieuwe Torqeedo 10.0RL.

De combinatie Highfield en Torqeedo is een (logisch) gevolg van de overwogen keuze die veel van onze klanten maken; een lichtgewicht RIB met een efficiënte en krachtige voortstuwing. 

Ook is er een Highfield Classic 290 te zien, helemaal in haar element in de davits van een Lagoon catamaran, bij Nautisch Kwartier