Highfield als beste getest door de ANWB

In het juni nummer van de ANWB Waterkampioen wordt een uitgebreide test tussen 8 kleine bijboten, RIB’s in dit geval, uitgevoerd. Het resultaat mag er zijn; Highfield is de WINNAAR!! → Artikel lezen (.pdf)

Motorboot maart 2016

Highfield Benelux impofteeft sinds 2012 de aluminium tenders en RIB’s van het van oorsprong Australische merk Highfield. De RIB’s - die overigens niet in Australië zelf, maar in China worden gebouwd - .. → Artikel lezen (.pdf)

Highfield Boats Benelux

Promovideo Highfield Boats Benelux
22 sept. 2014

Highfield Boats Benelux

Highfield Boats Factory

Highfield Classic 360

with Torqeedo Cruise 4 0, by Omnivents

Live Your Dream Foundation/ Matchracen

Woensdag 30 september 2015

Bericht van :Live Your Dream Foundation

Hierbij willen we jullie hartelijk bedanken voor jullie bijdrage aan de deelname van de Live Your Dream Foundation aan de HISWA te water in Amsterdam, door middel van het sponsoren van de Rib.

Mede dankzij jullie was de beursdeelname en het matchracen een groot succes, en zijn we er in geslaagd de Live Your Dream Foundation onder de aandacht te brengen en de deelname aan de Volvo Ocean Race te promoten d.m.v. de selfies campagne. 
Dit alles met als doel om de wereld van chronisch zieke jongeren te verbinden met gezonde jongeren door middel van sportevenementen. 
Via onderstaande link kom je bij de nieuwsbrief (met de linkjes van een filmpje en foto's) van de Live Your Dream Foundation, welke deze maand is verstuurd.