Highfield als beste getest door de ANWB

In het juni nummer van de ANWB Waterkampioen wordt een uitgebreide test tussen 8 kleine bijboten, RIB’s in dit geval, uitgevoerd. Het resultaat mag er zijn; Highfield is de WINNAAR!! → Artikel lezen (.pdf)

Motorboot maart 2016

Highfield Benelux impofteeft sinds 2012 de aluminium tenders en RIB’s van het van oorsprong Australische merk Highfield. De RIB’s - die overigens niet in Australië zelf, maar in China worden gebouwd - .. → Artikel lezen (.pdf)

Highfield Boats Benelux

Promovideo Highfield Boats Benelux
22 sept. 2014

Highfield Boats Benelux

Highfield Boats Factory

Highfield Classic 360

with Torqeedo Cruise 4 0, by Omnivents

Brugge Marine Center, dé Belgische RIB specialist bij uitstek, nu ook Highfield dealer!

Woensdag 06 januari 2016
Brugge Marine Center(BMC) start het komende seizoen met de advisering en verkoop van Highfield aluminium RIB’s.
Naast de grote RIB’s van Osprey, Capelli, Solemar, Agapi en Technohull kan BMC nu de lichtgewicht aluminium RIB’van Highfield aanbieden tegen budgettair aantrekkelijke set prijzen. De heer Kris Deraedt, eigenaar van BMC, is overtuigd van de kwaliteit van onze RIB’s en kan zijn klanten nu alternatieve mogelijkheden bieden. De Highfield Tenders en  RIB’s kunnen met lichtere(goedkopere) motoren uitgerust worden en zijn bovendien makkelijk trailerbaar.
Wij wensen BMC een voorspoedige start toe en nodigen onze Belgische klanten uit om eens een bezoekje te brengen aan de verrassende showroom van BMC.