Highfield als beste getest door de ANWB

In het juni nummer van de ANWB Waterkampioen wordt een uitgebreide test tussen 8 kleine bijboten, RIB’s in dit geval, uitgevoerd. Het resultaat mag er zijn; Highfield is de WINNAAR!! → Artikel lezen (.pdf)

Motorboot maart 2016

Highfield Benelux impofteeft sinds 2012 de aluminium tenders en RIB’s van het van oorsprong Australische merk Highfield. De RIB’s - die overigens niet in Australië zelf, maar in China worden gebouwd - .. → Artikel lezen (.pdf)

Highfield Boats Benelux

Promovideo Highfield Boats Benelux
22 sept. 2014

Highfield Boats Benelux

Highfield Boats Factory

Highfield Classic 360

with Torqeedo Cruise 4 0, by Omnivents

Hiswa te Water, Amsterdam di 1- zo 6 september!

Zaterdag 01 augustus 2015
Kort na de vakanties start de Hiswa te Water in de Amsterdam Marina. Een bezoek aan deze beurs is een genot! De combinatie van buitenlucht, jachten en watersporters in een prachtige nieuwe haven, tegen het centrum van Amsterdam, geeft een apart gevoel. Ontspannen kunt u een groot gevarieerd aanbod van motorjachten, zeiljachten, open boten en RIB’s bekijken. Ook voor dat ene onderdeel of accessoire dat u nog mist is deze beurs een uitkomst.
Highfield is op twee plekken aanwezig; op de kade in de stand van Stille Boot/Torqeedo waar onze Ultralite 240 ligt met een elektrische Torqeedo motor. En, in het water liggen een grote Ocean Master 590 met een flinke Evinrude 130 pk motor. Daarnaast, ook in het water, een Classic 380 met Torqeedo elektro motor. De prominente aanwezigheid samen met Torqeedo heeft een reden. De lichtgewicht modellen van Highfield blijken een passende boot te zijn voor elektromotoren. Er gaat geen energie verloren aan overtollig gewicht en de scherpe V-bodems leveren een perfecte stroomlijn om daarmee bijzonder gunstige resultaten te behalen met Torqeedo buitenboord motoren. We liggen aan de buitenkant van de steiger, dus een proefvaart zit er vast in!