Highfield als beste getest door de ANWB

In het juni nummer van de ANWB Waterkampioen wordt een uitgebreide test tussen 8 kleine bijboten, RIB’s in dit geval, uitgevoerd. Het resultaat mag er zijn; Highfield is de WINNAAR!! → Artikel lezen (.pdf)

Motorboot maart 2016

Highfield Benelux impofteeft sinds 2012 de aluminium tenders en RIB’s van het van oorsprong Australische merk Highfield. De RIB’s - die overigens niet in Australië zelf, maar in China worden gebouwd - .. → Artikel lezen (.pdf)

Highfield Boats Benelux

Promovideo Highfield Boats Benelux
22 sept. 2014

Highfield Boats Benelux

Highfield Boats Factory

Highfield Classic 360

with Torqeedo Cruise 4 0, by Omnivents

Patrol 760 op Belgium Boatshow en Hiswa RAI

Woensdag 01 februari 2017
Eind november introduceerde Highfield de nieuwe Patrol-reeks. Deze Patrol-range is als topsegment toegevoegd aan de succesvolle ranges Ultralite, Classic en Ocean Master. Komende maanden is de Highfield Patrol 760 te zien op de Belgian Boat Show in Gent en op de HISWA Amsterdam Boat Show.

De Patrol is ontworpen en handgebouwd om de meest extreme weers- en vaarwatercondities te weerstaan. De rompen zijn gebouwd van 4mm(660) en 5mm(760en 860) aluminium (5083 marine grade)platen, met 6 en 10 spanten. Met hun deep-V, brede flanken en grote diameter tubes van Hypalon, zijn ze makkelijk te manoeuvreren en bieden ze een hoge mate van veiligheid. Dat alles zonder wateroverslag, waarmee een ‘droge vaart’ gewaarborgd blijft. Vanwege het relatieve lage eigen gewicht, accelereert en planeert de boot al bij geringe motorvermogens. Alle Patrols zijn uitgevoerd met een brandstoftank onder de vloer, waardoor het zwaartepunt gunstig op kielhoogte ligt.

De boten lenen zich zowel voor professioneel als particulier gebruik. De ‘looks’ zijn stoer en de inrichting functioneel. Verschillende opties zoals stuurconsoles, zittingen en een roll-bar, kunnen vanaf fabriek geleverd worden.

De Patrol 760 is leverbaar vanaf € 34.000,- (excl. motor) en is te zien op stand 8201 op de Belgian Boat Show en stand 05.104 op de HISWA Amsterdam Boat Show in de RAI.